Partners & Sponsoren

PARTNER: ROTTERDAM TOPSPORT

Rotterdam Topsport zet zich in om een zo optimaal mogelijke infrastructuur voor topsport te faciliteren.

Adequate begeleiding en professionele advisering voor Rotterdamse topsportverenigingen en de regionale talentcentra maken hier onderdeel van uit. Daarnaast worden topsporters en talenten met een NOC*NSF status, selectieleden van een door Rotterdam Topsport ondersteunde topsportvereniging en talenten die deel uitmaken van een Regionaal Trainingscentrum ondersteund en begeleid.
Rotterdam Topsport

PARTNER: Curaçao neptunus

Curaçao Neptunus werd in 1900 opgericht als voetbalvereniging. In 1943 neemt Neptunus het initiatief om ook te gaan honkballen. In de daaropvolgende jaren ontwikkelt de honkbaltak zich met vallen en opstaan en met veel inzet wordt het spelniveau verbeterd. In 1960 gaat men bij Neptunus ook softbal spelen. 

Neptunus biedt daarmee ook de mogelijkheid aan meisjes, vrouwen en senioren om te sporten. De vereniging groeit en klimt steeds hoger in de competities, met als resultaat het eerste Nederlandse honkbalkampioenschap in 1981. Daarna wordt Curaçao Neptunus een gevestigde naam in het Nederlandse en Europese honkbal.

Sindsdien is Neptunus niet meer weg te denken in het Nationale honkbal. Vooral in het nieuwe millennium worden tal van prijzen gepakt. Neptunus is inmiddels uitgegroeid tot veruit de succesvolste honkbalploeg in Nederland. Daarnaast speelt het al jarenlang een grote rol in Europa en is Curaçao Neptunus ook Europees één van de meest succesvolle clubs.
Curaçao Neptunus

sponsor: nirint shipping

Nirint Shipping werd opgericht in 1992. In die tijd waren verzendmogelijkheden van het Caribisch gebied naar het Europese continent schaars en verre van betrouwbaar. Nirint Shipping heeft die leemte aanvankelijk opgevuld door de conventionele maandelijkse tonnage naar Europa te charteren en breidde zich geleidelijk uit naar een vloot van moderne multifunctionele schepen met een aanzienlijke containercapaciteit en tot 150 ton hefwerktuigen. 

We hebben onze eigen kantoren in Rotterdam, Bilbao, Antwerpen, Montreal, Beijing en verschillende havens in het Caribisch gebied. Deze filialen bieden logistieke diensten, variërend van binnenlands vervoer, luchtvracht en internationale expeditie tot droge geklimatiseerde opslag. De bedrijven in Rotterdam en Bilbao beschikken zelfs over speciale stuwadoorterminals waar Nirint-schepen onder eigen toezicht worden geladen en gelost en ruime opslagfaciliteiten beschikbaar zijn. 

We realiseren ons dat “de jeugd de toekomst heeft” en daarom ondersteunen we jonge getalenteerde atleten in verschillende sporten en proberen we daarmee onze naam en reputatie optimaal te promoten en te promoten. Naast financiële ondersteuning, geven we ook indien nodig, sociale en mentale training aan de meeste van onze gesponsorde atleten, omdat we allemaal weten en beseffen dat sporten op het hoogste niveau een gecompliceerde mix is ??van talent, uithoudingsvermogen, mentale kracht en hoe je overkomt in de media. Last but not least proberen we de sporter (s) ook bewust te maken van het feit dat er ook een leven is na de atletische carrière en dat tijdens hun sportcarrière de basis kan worden gelegd voor een succesvol leven na het sporten.
Nirint Shipping