Zomerkamp

RUB is voornemens om in 2017 weer een zomerkamp te organiseren.

Het RUB Zomerkamp is er voor honkballers van 8 t/m 14 jaar.

Drie dagen lang honkballen en overnachten op het complex van Neptunus. En dat onder begeleiding van (oud) spelers van Neptunus en het NL team.

In de komende periode zal meer informatie over het RUB Zomerkamp beschikbaar gemaakt worden via de RUB site.

Zomerkamp 

Iedere zomer in de maand augustus organiseert RUB het 3-daagse RUB Zomerkamp. Om de vakantie te onderbreken en de spelers tijdens de vakantie ook het spelletje te laten spelen organiseren wij het kamp. Zomerkamp 2011Drie dagen lang kan er worden gehonkbald op het complex van Neptunus, van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag. De trainingen, clinics, en wedstrijdjes  zullen begeleid worden door onze instructeurs die spelen voor Neptunus 1 en de meeste ook in het NL Team.

Zoals bij een echt kamp, blijven ook bij het RUB kamp de meeste honkballers slapen. Grote tenten worden gehuurd zodat de kinderen, verdeeld in groepen, kunnen blijven slapen. De keuken van Neptunus onder leiding van Ed verzorgt tijdens deze dagen het avondeten.

Enige reacties van voorgaande kampen:

Speler
Hartelijk dank voor het gezellige honkbalkamp. Het was weer heel leuk en leerzaam, net als vorig jaar. Hopelijk kan ik volgend jaar weer komen.

Ouder
Wij willen de organisatie bedanken voor het hele leuke en goed georganiseerde honkbalkamp. Onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad en raakte er de eerste dagen niet over uitgepraat! Fijn om te horen dat alles zo goed was gegaan en dat de jongens zoveel plezier hebben gehad. Hopelijk tot volgend jaar.