Try-outs

 

Try Outs 2017 Future Stars, Little League (Little, Junior en Senior) en de Unicorns

Anders dan voorgaande jaren zijn er in 2017 geen try-outs voor de Little League. In plaats daarvan kon je je inschrijven ( voor 1 maart ) via de KNBSB en wordt in 3 selectietrainingen de toernooiselectie voor het NK bepaald. De geselecteerde spelers krijgen vervolgens ter voorbereiding op het NK en mogelijk daarna het EK en de World Series nog een aantal aanvullende trainingen. De inschrijvingstermijn is verstreken en de spelers zijn inmiddels uitgenodigd voor de selectietrainingen die gehouden worden op 27 maart, 3 en 10 april 2017.

Op 10 mei wordt wel een try-out gehouden voor de Future Stars Prospects voor spelers uit de regio groot Rotterdam die geboren zijn in 2006 en 2007. Deze try-out is van 14:00 tot 15:30 bij Eurostars in Capelle aan den IJssel.

Op 19 april wordt ook de try-out gehouden voor RUB’s eigen Baseball Academy Rotterdam Unicorns. Op basis van de eerste selectietrainingen voor de Little League worden spelers uitgenodigd om deel te nemen aan deze try-out. De try-out voor de Unicorns selecteert voor het honkbalseizoen 2018 en de geselecteerde spelers zullen in het najaar van 2017 starten met hun trainingen.