Bestuur

Voorzitter : Hennie Huigen

Hennie heeft een voetbalachtergrond, onder andere bij Neptunus en Xerxes. Hij behoorde tot de eerste groep Nederlandse voetballers die Amerika met profvoetbal lieten kennismaken en is dus goed bekend met de cultuur die bij onze sport hoort. Als Voorzitter van Rotterdam Unicorns is hij bij alle pogingen om RUB van de grond te krijgen betrokken geweest; gelukkig ook bij de laatste geslaagde poging. In die tijd was hij voorzitter a.i. van RUB en tevens manusje van alles. Met de komst van John is hij verlost van het voorzitterschap en is hij begonnen aan de taak waarvoor hij eigenlijk gekomen was.

 

 

Algemeen Lid : mr. Frank van der Eerden

Frank is Spartaan in hart en nieren en ook hij is via het voetbal met honkbal in aanraking gekomen. Frank is ons geweten. Hij heeft alle statuten en reglementen opgesteld en controleert of onze handel en wandel wel door de beugel kan.

Algemeen Lid : Frank van Krimpen

Medio 2010 is Frank van Krimpen toegetreden tot ons bestuur, met als specialisatie “relatiebeheerder” een taak welke steeds belangrijker wordt. Frank heeft een Honkbalverleden bij het Feyenoord uit de tijd van Varkenoord. Daarnaast is hij vele jaren werkzaam geweest in de begeleidingsstaf van Talentopleiding van de hoogste teams van de Talentontwikkeling van Feyenoord Rotterdam. Hij is de eerste stap naar verjonging van het bestuur