Future Stars

 

In de maanden april t/m september vindt het programma voor regionale talenten plaats onder de naam Future Stars. Een selectieLL logo van de meest talentvolle spelers per regio trainen op een centrale locatie 10 keer 1,5 uur onder leiding van gekwalificeerd kader. Het programma van de regionale bondstrainingen vindt plaats op tien locaties: Alkmaar, Amsterdam, Bussum, Den Haag, Eindhoven, Kennemerland, Noord Oost, Oosterhout, en Rotterdam

In de regio Rotterdam verzorgt RUB de trainingen van de Future Stars Prospects. De Prospects zijn de jongste talenten van 9 t/m 11 jaar. Het Future Stars programma is voor talentvolle honkbalspelers. Zij kunnen via een try-out instromen in de regionale bondstrainingen. Als het talent zich volgens gestelde criteria blijft ontwikkelen, vindt er doorstroming plaats naar een volgende leeftijdsgroep. Als een speler zich onvoldoende ontwikkeld zal hij tussentijds afvallen.

Op 13 april zal de try-out plaatsvinden voor de Future Stars Prospects. N.a.v. de try-out worden 15 spelers geselecteerd. De Prospects zullen deelnemen aan 10 trainingen op het veld en 8 trainingen in de winter in de zaal. Het is nog onduidelijk of er een landelijk afsluiting toernooi georganiseerd zal worden voor de Prospects. De kosten voor deelname is Euro 120,00 per speler.

Future Stars Trainingen: Mei-Augustus

Future Stars Prospects: op 10 woensdagen van 16:00-17:30: 11, 18, 25 mei. 8, 15, 22, 29 juni. 6 juli. 24, 31 augustus.