Saints wint ons kluppie 2011

De Saints gefeliciteerd met het winnen van “Ons Kluppie 2011”

Honk- en Softbalvereniging Saints is op 21 mei verkozen tot winnaar van Ons Kluppie 2011. De club is zeer trots dat het door initiatief van Rotterdam Sportsupport, TV Rijnmond, en Rotterdam Sportstad gehouden verkiezing gewonnen heeft. De Saints mag zich een jaar lang Rotterdams leukste ‘kluppie’ noemen en wint een door Rotterdam Sportsupport beschikbaar gestelde cheque van 2.500 euro en een tv-reportage van RTV Rijnmond.

Voor meer informatie zier hieronder het persbericht van Rotterdam Sport Support.

HSV Saints winnaar Ons Kluppie 2011

Honk– en softbalvereniging Saints is zaterdag winnaar geworden van de verkiezing Ons Kluppie 2011. De club uit Hillegersberg-Schiebroek mag zich een jaar lang Rotterdams leukste ‘kluppie’ noemen en wint een door Rotterdam Sportsupport beschikbaar gestelde cheque van 2.500 euro en een tv-reportage van RTV Rijnmond. HSV Saints troefde zaterdag in de finale van Ons Kluppie 2011 sportvereniging Hagendoorn en hockeyclub OMHC af.

“Ons Kluppie 2011 drijft zoals alle verenigingen op vrijwilligers, maar bij deze club zijn er heel veel actieve leden die een steentje bijdragen. Bovendien roemen de leden de sfeer binnen de club en is het woord ‘respect’ geen loze kreet, maar wordt aan dat woord en de betekenis ervan op zinvolle wijze invulling gegeven.” las juryvoorzitter Deborah Gravenstijn uit het juryrapport voor. “Deze vereniging moet opboksen tegen een aantal concurrenten met landelijk aanzien. Desondanks zijn ze erin geslaagd een geheel eigen positie in Rotterdam in te nemen. Met sinds enige tijd ook aandacht voor de gehandicapte medemens.”

Secretaris Duczika Frings: “Ik ben pas sinds februari secretaris bij de Saints dus dit is een geweldige start!” Volgens Frings is de kracht van de club dat iedereen welkom is en dat men van overal de weg weet te vinden naar de Saints. “De persoonlijke sfeer binnen de club waarin iedereen zich zó thuis en welkom voelt, is nog steeds zoals het ooit begonnen is.”

Sinds kort verdiept de vereniging zich in de mogelijkheden van Gehandicaptenhonkbal. In samenwerking met de organisatie ‘Special heroes” verzorgt de Saints nu clinics op zowel S.O. en V.S.O. scholen in Rotterdam met als resultaat een succesvol G-honkbal toernooi dat 19 mei j.l. heeft plaatsgevonden.

Een deel van de gewonnen geldprijs van 2.500 euro gaat dan ook naar de financiering van dat toernooi. “Verder willen we graag de dug-outs opknappen en tuinbanken plaatsen voor de supporters.” aldus de trotse secretaris.

Leave a Reply