RUB Zomerkamp

RUB Zomerkamp

Het RUB Zomerkamp van 2, 3 en 4 augustus was weer een succes. Dit jaar hebben uit onze regio 63 kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar mee gedaan aan het kamp. Drie dagen lang hebben ze op het complex van Neptunus kunnen honkballen van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag. De trainingen, clinics, en wedstrijdjes werden begeleid door onze instructeurs die spelen voor Neptunus 1 en de meeste ook in het NL Team.

Zoals bij een echt kamp, bleven ook bij het RUB kamp de meeste honkballers slapen. Vijf hele grote tenten waren gehuurd zodat de kinderen, verdeeld in groepen, konden blijven slapen. De keuken van Neptunus onder leiding van Ed heeft tijdens deze dagen de lunch en het avondeten verzorgd. En uiteraard waren ook de vlokken, hagelslag en de pindakaas aanwezig voor het ontbijt.

Ook dit jaar hebben vele vrijwilligers geholpen om het zomerkamp super te laten verlopen. Zij hebben bijvoorbeeld geholpen bij het klaar maken van eten, ’s nachts toezicht houden in de tenten, boodschappen doen, en het klaarmaken van de siroop gedurende de hele dag. Hierbij nogmaals bedankt.

De organisatie en de instructeurs hebben heel veel plezier gehad tijdens het kamp. Van de honkballers, ouders, en vrijwilligers hebben wij ook hele goede reacties ontvangen. Er is met veel plezier gehonkbald en ze hebben ook nog eens veel kunnen leren.

Een paar reacties over het zomerkamp:

Speler
Hartelijk dan voor het gezellige honkbalkamp. Het was weer heel leuk en leerzaam, net als vorig jaar. Hopelijk kan ik volgend jaar weer komen.

Ouder
Wij willen de organisatie bedanken voor het hele leuke en goed georganiseerde honkbalkamp. Onze zoon heeft het erg naar zijn zin gehad en kwam de eerste dagen niet uit vertelt! (was zijn eerste keer). Fijn om te horen dat alles zo goed was gegaan en dat de jongens zoveel plezier hebben gehad. Hopelijk tot volgend jaar.

Leave a Reply