Rotterdamse Meitour 1 Mei Met o.a. Diegomar Markwell

Er kan nu ingeschreven worden voor de Rotterdamse KNBSB Meitour op 1 mei bij Hsv Zwijndrecht. De dag zal o.a. onder leiding staan van Diegomar Markwell, de top pitcher van het Nederlands Team en Neptunus.

Je kunt je inschrijven via deze link.

Hieronder meer informatie over de meitour.

 

Woensdags 1 Mei: de Rotterdamse Meitour bij HSV Zwijndrecht!

De inschrijvingen zijn van start gegaan, dus meld je nu snel aan!

Er kan nu ingeschreven worden voor de Rotterdamse trainingsdag op 1 Mei. De dag is voor spelers die geboren zijn in de jaren 1998 t/m 2004. De locatie voor deze dag is het complex van Hsv Zwijndrecht.

De dag zal onder leiding staan van verschillende Nederlands Team spelers die actief zijn geweest op de World Baseball Classic van 2013 en/of het EK van 2013. Waaronder o.a. de succes pitcher Diegomar Markwell. Wil jij samen met deze toppers honkballen en de ins en outs van het honkbal leren.…schrijf je dan snel in.

Het programma, dat bestaat uit instructie in de basisvaardigheden en spelvormen, start om 10:00 uur en eindigt rond 16:00 uur. In tegenstelling tot de andere regio’s hoeft er voor deelname aan de Rotterdamse trainingsdag geen 25 euro betaald te worden maar 10 euro. De spelers moeten hun eigen lunch meenemen of kopen in de kantine van Zwijndrecht.

 

Leave a Reply