KNBSB Winterschool en RUB Wintertoernooi inschrijving geopend!

Winterschool

Op 27 oktober gaat de KNBSB Winterschool in Rotterdam weer van start. Op 6 achtereenvolgende zondagen (27 okt-1 dec) kunnen de honkballers in de leeftijd van 1999/2005 weer extra honkbal training krijgen.

De locatie van de winterschool is wederom de sporthal in Recreatiecentrum de Oostervant in Rotterdam. Van 9:00-14:00 krijgen de kinderen in 3 groepen training in slaan en het door hen gekozen onderdeel pitchen, catchen of fielden. De door de KNBSB vastgestelde bijdrage voor de komende editie is 70 euro p.p.

Er kan ingeschreven worden via: https://rotterdamunitedbaseball.com/activiteiten/winterschool/

We hebben maar plaats voor 96 kinderen, dus wees er snel bij. Ieder jaar zit de winterschool vol!

Wintertoernooi

Daarnaast is er komend jaar een nieuw initiatief. Op 8 februari 2014 zal er een Indoor Pupillen Toernooi georganiseerd worden in de Margriethallen in Schiedam.  Hieraan kunnen zowel samengestelde als complete club teams mee doen. Honkballers in de leeftijd van okt/dec 2001 t/m 2004 kunnen hieraan mee doen.

Inmiddels hebben we van 2 clubs binnen de deadline een inschrijving ontvangen om als club team mee te doen. De overige 4 of 6 teams worden gevormd uit open inschrijvingen van honkballers uit de regio Groot Rotterdam.

De kosten p.p. zijn 17,50 euro. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen nemen er totaal 6 of 8 teams deel aan het toernooi en worden er 3 of 4 wedstrijden van 50 minuten gespeeld.

Spelers beginnen aan slag met 1 wijd en 1 slag. Daarnaast wordt er in het veld gespeeld met 8 veldspelers, geen rechtsveld.

Er kan ingeschreven worden via: https://rotterdamunitedbaseball.com/activiteiten/wintertoernooi/

Leave a Reply