De EK Honkbal site is in de lucht: www.ekhonkbal2012.nl

Sinds afgelopen weekend is de EK Honkbalsite online: www.ekhonkbal2012.nl Daar kunt u nu terecht voor alle informatie over het EK. Het speelschema, het bestellen van kaarten, poule indeling, de verschillende speelsteden, etc. Het EK is van 7-16 september en de wedstrijden van het Nederlands Team worden gespeeld in Rotterdam bij Neptunus.

In aanloop naar het EK zullen er verschillende evenementen in de stad georganiseerd worden om het EK en de honkbalsport te promoten. Bijvoorbeeld het plaatsen van een slagkooi op 8 momenten midden in de stad tijdens koopavond. Kinderen maar ook volwassenen mogen dan proberen om een bal te raken en kunnen dan de prijs winnen om tijdens het EK op een echte NL team pitcher te slaan. Ook word er een nieuwe vorm van honkbal ontwikkeld die in de Rotterdamse wijken gespeeld zal worden op Cruijff Courts. Het spel zal ook te spelen zijn tijdens het EK bij Neptunus.

De KNBSB, Rotterdam Topsport, Sport en Recreatie Rotterdam, en RUB zijn druk bezig om een succesvol EK te organiseren waarbij de clubs, kinderen, ouders, fans, scholen, en de verschillende wijken veel plezier kunnen beleven aan honkbal. Wij zullen jullie op de hoogte houden van de evenementen in de stad en voor de scholen.

 

Leave a Reply