14,15,16 Aug RUB Zomerkamp

Zomerkamp 2011Iedere zomer in de maand augustus organiseert RUB het 3-daagse RUB Zomerkamp. Om de vakantie te onderbreken en de kinderen tijdens de vakantie ook het spelletje te laten spelen organiseren wij het kamp. Dit jaar zal het kamp plaatsvinden van 14 t/m 16 augustus.

Kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar (2003-1998)kunnen zich inschrijven voor drie dagen lang honkbalplezier. Tijdens deze drie dagen zullen ze op het complex van Neptunus van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag honkballen: trainingen, clinics, en wedstrijdjes spelen. Dit alles zal onder begeleiding staan van onze instructeurs die spelen voor Neptunus 1 en de meeste ook in het NL Team.

Zoals bij een echt kamp, blijven ook bij het RUB kamp de honkballers slapen. Vijf hele grote tenten worden gehuurd zodat de kinderen, verdeeld in groepen, kunnen blijven slapen. De keuken van Neptunus onder leiding van Ed zal gedurende het kamp de lunch en het avondeten verzorgen.

De traditie is om het kamp op donderdagavond af te sluiten met het bekijken van een wedstrijd van Neptunus 1. Ook dit jaar mogen alle deelnemers gratis naar Neptunus 1 kijken. De play-off’s van de hoofdklasse vallen dat jaar vroeg en deze zullen op 16 augustus starten. Uiteraard haalt Neptunus het “post season” en mocht Neptunus thuisspelen op deze avond dan zijn alle deelnemers en ouders uitgenodigd.

Kosten voor deze editie van het RUB Zomerkamp zijn net als vorig jaar 90 euro.

Inschrijven kan tot 6 augustus, wees er snel bij! 55 honkballers hebben zich al ingeschreven!

Ben je niet op vakantie en wil je graag naar het RUB Zomerkamp…..dan kun je inschrijven door te mailen naar rotterdamunitedbaseball@gmail.com Vermeld daarbij het volgende: 1 voor en achternaam, 2 geboortedatum, 3 club, 4 posities, 5 straat, postcode, en plaats, 6 telefoonnummer (ook voor in noodgevallen), 7 emailadres, 8 allergie informatie.

Tot in augustus!!!

Voor meer informatie zie: RUB Zomerkamp

Leave a Reply