Wintertoernooi

Voor inschrijven klik hier

Op 21februari 2015 organiseert RUB wederom het het jeugd honkbal Wintertoernooi in de Margriethallen van Schiedam. Inderdaad een indoortoernooi, dit om de wintertraining periode te onderbreken. Een mooi moment voor de honkballers om indoorwedstrijden te spelen samen met andere honkballers uit de regio in samengestelde teams. Deelnemende clubteams hebben een extra moment om te kijken hoe het team er voor staat.

Teams
Op deze zaterdag 21februari spelen honkballers in de pupillen leeftijd van geboortejaar okt/dec 2002 t/m 2005 in 6 of 8 teams bestaande uit samengestelde en club teams. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er 6 of 8 teams samengesteld. Bij 6 teams speelt ieder team 3 wedstrijden en bij 8 teams speelt ieder team 4 wedstrijden. Een samengesteld team bestaat uit 9 spelers.

Wedstrijden en Regels
De wedstrijden duren 50 minuten. Om de speelsnelheid te bevorderen beginnen de spelers aan slag met 1 wijd en 1 slag. Daarnaast zijn er speciale regels om het wisselen tussen de inningen zo snel mogelijk te laten verlopen. Vanwege een aangepast indoorspeelveld wordt er in het veld gespeeld met 8 veldspelers, geen rechtsveld.

Inschrijving
Vul het digitale formulier in om je in te schijven. Inschrijving is inmiddels geopend. Er kunnen maximaal 60 of 80 honkballers meedoen.

Kosten
Kosten voor deelname zijn 17.50 euro p.p.

Locatie
Margriethal te Schiedam

Tijden
9:00-17:30

Opmerking
Bij onvoldoende aanmeldingen behoud RUB het recht om het Wintertoernooi te annuleren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.