Try-outs

 

Try Outs 2016 Future Stars, Little League (Little, Junior en Senior) en de Unicorns

Anders dan voorgaande jaren zijn er in 2016 geen try-outs voor de Little League. In plaats daarvan kon je je inschrijven via de KNBSB en wordt in 3 selectietrainingen de toernooiselectie voor het NK bepaald. De geselecteerde spelers krijgen vervolgens ter voorbereiding op het NK en mogelijk daarna het EK en de World Series nog een aantal aanvullende trainingen. De inschrijvingstermijn is verstreken en de spelers zijn inmiddels uitgenodigd voor de selectietrainingen die gehouden worden op 4, 11 en 18 april 2016.

Op 13 april wordt wel een try-out gehouden voor de Future Stars Prospects voor spelers uit de regio groot Rotterdam die geboren zijn tussen 30 april 2005 en 1 januari 2007. Deze try-out is van 14:00 tot 15:30 bij Eurostars in Capelle aan den IJssel.

Op 13 april wordt ook de try-out gehouden voor RUB’s eigen Baseball Academy Rotterdam Unicorns. Op basis van de eerste selectietrainingen voor de Little League worden spelers uitgenodigd om deel te nemen aan deze try-out. De try-out voor de Unicorns selecteert voor het honkbalseizoen 2017 en de geselecteerde spelers zullen in het najaar van 2016 starten met hun trainingen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.