Coach Clinics feb 2019

Op woensdagavond 20 en 27 februari organiseert RUB (Rotterdam United Baseball) clinics voor coaches uit de regio Rotterdam. De clinics zullen worden gehouden in de Business Lounge bij Neptunus. Inloop vanaf 18:30, Start van de clinic om 19:00. We proberen rond 21:30 het plenaire gedeelte af te ronden waarna ruimte is om met elkaar van gedachte te wisselen. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Tijdens de eerste clinic (20 feb) ligt de nadruk op het geven van een goede en vooral leuke training. De doelgroep is BBall-, Pupillen- en wellicht Aspiranten- coaches. Maar iedereen is welkom.

Tijdens de clinic op 27 februari zal met name aandacht worden besteed aan het verdiepen van de technische kennis van de coaches en natuurlijk hoe je dit het beste aan je spelers kan overdragen. Wederom is iedereen welkom.

Sprekers zijn onder andere: 
Evert-Jan ‘t Hoen. Technisch Coördinator Unicorns en Bondscoach 
Jeroen Sluijter. Oud-International en coach van Little League tot aan Hoofdklasse

Inschrijven kan via de onderstaande links.

RUB-CoachAvond-PUP-ASP

RUB-CoachAvond-JUN-SEN