Negen spelers Curaçao Tridents en Rotterdam Unicorns bij wintertrainingen AAA-team

Nog even en de eerste buitentrainingen en/of wedstrijden gaan weer van start. Over ruim een maand is het weer zover. De honkballers van Curaçao Tridents en Rotterdam Unicorns zijn echter al vanaf begin november bezig met hun voorbereidende trainingen. Daarnaast zijn er negen spelers die een uitnodiging ontvingen om deel te nemen aan de wintertrainingen van Jong Oranje (AAA-Team). Zijn trainden in november en december al driemaal per week in Haarlem. Vanaf begin januari werd dat viermaal in de week. Op de maandag en woensdag trainen zij in Haarlem, op dinsdag en zaterdag doen zij dat in de Topsporthal naast de Kuip. De volgende spelers van Curaçao Tridents ontvingen een uitnodiging: pitchers Martijn Cazemier, Gijs Timmer en Angelo Wicklert, catcher Ruben Prins, binnenvelders Sheadion Jamanika en Menno Lenting en buitenvelder Phayson Antonia. Namens Rotterdam Unicorns nemen pitcher Lex Meinderts en catcher Tim van Toorn deel aan deze wintertrainingen.

 

 

IMG_2896

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.