Winterschool 2012

Winterschool Rotterdam

Zondag 28 oktober gaat de Winterschool Rotterdam van start. In recreatie centrum Oostervant worden er op 6 zondagen trainingen verzorgd voor de honkbaljeugd in onze regio. 122 honkballers, een record, geboren in 1998 t/m 2004 hebben gekozen uit de onderdelen pitchen, catchen, en fielden. Daarnaast neemt iedereen ook nog deel aan het onderdeel slaan. 7 instructeurs van RUB verzorgen de trainingen. De trainingen vinden plaats op 28-10, 4-11, 11-11, 18-11, 25-11 en 2-12.

Het adres van de zaal is: Oostervantstraat 25, 3021 PT Rotterdam. Tel kantine: 010-4772100. Op zondag is het parkeren gratis. Mocht er onvoldoende plaats zijn kunt u ook in de garage onder de sporthal parkeren.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.