European Big League Tour 2012

European Big League Tour 2012

Op 10 en 11 november is er na een jaar afwezigheid weer de European Big League Tour in Rotterdam. Vorig jaar heeft Rick van de Hurk en zijn mede MLB-spelers onze stad overgeslagen maar dit jaar keren zijn terug in de Topsport hallen op Zuid naast de Kuip. Rick zal dit jaar o.a. vergezeld worden door Roger Bernadina van de Washington Nationals en Jeremy Guthrie van de Kansas City Royals.

De EBLT is niet alleen leuk voor de kleine honkballers. Ook voor de wat oudere honkballiefhebbers is het een unieke dag. Het gebeurt nou eenmaal niet vaak dat er zoveel MLB sterren naar Rotterdam komen. Op de volgende momenten worden er clinics gegeven: zaterdag 10 november 2012 van 12:00 – 14:00 uur en van 15:30 – 17:30 uur en op zondag 11 november 2012 van 12:00 – 14:00 uur en van 15:30 – 17:30 uur

Voor meer informatie neem een kijkje op http://www.europeanbigleaguetour.com/nl/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.