EK Bat Boys Rotterdam

Van 7 t/m 16 september is er het EK honkbal in Nederland. Alle wedstrijden van Nederland worden gespeeld in Rotterdam op het complex van sportclub Neptunus. Voor alle wedstrijden die gespeeld worden bij Neptunus wil de EK organisatie graag bat boys vragen die uitkomen voor clubs uit onze regio. RUB is gevraagd om de bat boys te verzorgen. Honkballers met de leeftijd van 12 t/m 15 jaar komen hiervoor in aanmerking. Alle clubs in de regio zijn gevraagd om aan RUB een paar namen door te geven van honkballers die het verdienen om bat boy te zijn. Wil jij de bat boy zijn tijdens het EK, laat dit dan weten aan het bestuur van jou vereniging. Daarnaast zal RUB tijdens het zomerkamp een groep bat boys selecteren (honkballers hiervoor vragen).

Meer informatie over het RUB Zomerkamp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.