Start viering 100 jarig bestaan KNBSB

Tijdens het CEB congres in Rotterdam is het startschot gegeven voor de viering van het 100 jarig bestaan van de KNBSB. Op 16 maart 1912 werd de Nederlandse Honkbalbond opgericht, de voorloper van de KNBSB. Ten teken van het 100 jarige bestaan zal de KNSBS het gehele seizoen verschillende activiteiten en toernooien organiseren. Zo is er in het weekend van 17 en 28 maart afgetrapt tijdens het CEB congres in Rotterdam. Honkballiefhebbers konden daar deelnemen aan workshops en over de sponsormarkt lopen. In het kader van het jubileumjaar zal de bond nog meer activiteiten organiseren. Voor meer informatie hierover neemt u een kijkje op de KNBSB site.

 

Links:

Verslag CEB congres en startschot jubileumjaar

Acties in teken van jubileumjaar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.