Kalian Sams-Meet and Greet met de wereldkampioen

Op zondag 4 december was er de Meet and Greet met wereldkampioen Kalian Sams. Tijdens de laatste winterschooltraining konden de honkballers uit onze regio kennis maken met Kalian: de buitenvelder van het Nederlands team, van de MLB organisatie de Seatlle Mariners, en van Neptunus. De kinderen mochten hem alles vragen. Bijvoorbeeld hoe is het om wereldkampioen te worden, wat is je grootste blunder, hoe is het om in Amerika te honkballen, wat eet je op dag van een wedstrijd, hoe reis je in Amerika naar wedstrijden, heb je een vriendin, en heb je een villa?

Naast het beantwoorden van de vragen was er alle tijd om op de foto te gaan met de wereldkampioen en om een handtekening te vragen. De kinderen mochten ook nog eens de medaille van het wereldkampioenschap vasthouden.

Hieronder een aantal foto’s van de Meet and Greet. Voor meer foto’s ga naar onze flickr-pagina.

Kalian Sams

Kaliam Sams2

Kalian Sams Handtekening

Medaille Kalian Sams

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.