Robert Eenhoorn Geridderd

Vrijdagavond bij de huldiging van de wereldkampioenen in Haarlem werden de aanvoerder Sydney de Jong en de coach Brian Farley geridderd. Op deze fantastische avond voor het Nederlands honkbalteam werd ook de technisch directeur van de KNBSB en grondlegger van het Nederlands honkbal Robert Eenhoorn geridderd. Robert kreeg deze waardering voor zijn jarenlange inspanning voor de honkbalsport in Nederland. Neem bijvoorbeeld het opzetten van de honkbalschool de Rotterdam Unicorns waaruit 2 Wereld Kampioenen zijn voorgebracht. In navolging van de Rotterdamse school zijn er nog 5 honkbalscholen opgericht in Nederland welke ook een groot aandeel hebben in de Nederlandse talentontwikkeling. Robert heeft heel veel betekend voor het Rotterdamse en Nederlandse honkbal en heeft de onderscheiding echt verdiend. Robert, super dat je deze Koninklijke onderscheiding gekregen hebt.

 Robert Geridderd1

Robert Geridderd2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.