RUB Relatieavond top avond

Op donderdagavond 26 mei vond de RUB Relatieavond plaats. Deze avond gaf ons de gelegenheid onze trouwe sponsors en relaties te bedanken voor de jarenlange financiële/morele steun en tevens de actualiteit en doelstellingen van RUB uiteen te zetten. Om deze avond vorm te geven werden Robert Eenhoorn, Roy Makaay, en Kevin Heijstek uitgenodigd om interviews te geven. Frank Vijg van TV Rijnmond heeft de avond als presentator compleet gemaakt. RUB wil graag nog maals al haar relaties bedanken voor hun inzet en ook de komst naar de relatieavond.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.