Little League Rotterdam wint NK

Het Little League Team van Rotterdam heeft op zondag 19 juni het NK gewonnen. Over 2 dagen werd dit toernooi gespeeld waaraan 10 districten deelnamen. Op zaterdag 18 juni werden de groep wedstrijden gespeeld op het veld van de Zuidvogels. De teams van Rotterdam en Midden-Nederland waren op deze dag de twee beste teams en mochten daarom op zondag de finale spelen. Rotterdam heeft zelfs de eerste dag zonder nederlaag afgesloten. Zondag 19 juni werd de finale gespeeld op het veld van UVV voordat de senioren honkballers de All Star Game 2011 speelden. In deze finale versloeg Rotterdam het team van Midden-Nederland met 5-1 en mogen zich nu Nederlands Kampioen noemen.

Het Little League Team Rotterdam zal Nederland vertegenwoordigen op het EK in Kutno, Polen van 22/30 juli. Wanneer Rotterdam ook het EK wint zullen ze deelnemen aan de World Series in South Williamsport in Amerika van 18/28 augustus.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.