Beeball op Basisscholen

KNBSB en RUB Starten Actie Beeball Promotie op Basisscholen

De KNBSB heeft een subsidie ontvangen om de honkbalsport te promoten onder de jeugd op basisscholen. In onze regio zal RUB in opdracht van de KNBSB bij basisscholen op bezoek gaan en Beeball lessen gaan geven tijdens de gymles. Donderdag 29 september gaat het project in onze regio van start op meer dan 15 basisscholen en zullen wij ruim 500 leerlingen bereiken. Op elke school geven we minimaal 3 lessen. Ter afsluiting van dit project organiseert RUB ook nog eens 3 Beeball toernooien waarbij alle scholen en betrokken verenigingen worden uitgenodigd om deel te nemen. De toernooien zullen waarschijnlijk plaatsvinden in Dordrecht, Barendrecht/Rhoon, en Schiedam.

Voor meer BeeBall activiteiten kijk ook eens op www.beeball.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.